Om os

Kurios er for os lig med nysgerrighed – nysgerrighed er det, der holder os i gang, og er et af de drivmidler, som vi tror på, sætter skub i en organisations udvikling. En målrettet nysgerrighed kan få øje på de ressourcer, der er til stede i en organisation og på de muligheder, som disse ressourcer skaber.
Hos Kurios arbejder vi ikke med standardløsninger og færdige koncepter, men med udgangspunkt i kundens virkelighed, ønsker og behov skaber vi – sammen med kunden – processer og løsninger, der passer til situationen.
Vi er overbeviste om, at det, der er brug for i en organisation for at skabe en hensigtsmæssig udvikling, allerede er til stede, og at det vigtigste er at få øje på dette og få det i spil på en hensigtsmæssig og værdiskabende måde.

Hvem er Henrik Munch?
Henrik har en Master in Public Administration fra Copenhagen Business College og en Certificate i ledelse og organisationsudvikling fra Nyenrode Business Universiteit/MacMann Berg. Han er oprindelig uddannet teolog. Henrik har mange års erfaring som proceskonsulent, underviser og coach. Henrik er certificeret i Jungiansk Type-Index (JTI).

Hvem er Birgitte Laursen?
Birgitte er en erfaren proceskonsulent, coach og underviser, og har mange års ledererfaring fra både offentlige sygehuse og privat hospital. Birgitte var som sygeplejefaglig leder med til at starte privathospitalet Mølholm i Vejle, hvor hun var i 10 år. Birgitte er uddannet sygeplejerske og har bla. videreuddannet sig som supervisor og har desuden en Certificate i ledelse og organisationsudvikling fra Nyenrode Business Universiteit/MacMann Berg. Birgitte er certificeret i Jungiansk Type-Index (JTI).

 


Kurios   |    birgitte@kurios.dk   T. 61627815   |    henrik@kurios.dk   T. 20106624